Bavim se zdravstvenim uslugama. Imamo poznatu kliniku i ordinaciju. Treba li meni mobilna aplikacija?

  Kvaka25   lip 01, 2015   Nekategorizirano   Komentari isključeni za Bavim se zdravstvenim uslugama. Imamo poznatu kliniku i ordinaciju. Treba li meni mobilna aplikacija?

Naravno. Mobilne aplikacije su postale kao web stranice prije 15tak godina. Ako je nemate ne postojite! Zahvaljujući tabletima i pametnim telefonima pretraživanje informacija, direktna kupnja ili naručivanje preko pametnog telefona je postalo u jednakoj mjeri prisutno kao i putem kompjutora.

Mobilne aplikacije imaju jako veliku važnost u promociji vašeg biznisa. Ukratko, ako vaš biznis ima dobru bazu kupaca i korisnika, aplikacija će vam pomoći da izgradite brand i povećate lojalnost kupaca jer zbog korištenja aplikacije korisnik ne pretražuje na internetu. To vam pomaže da zadržite tržišni udio i omogućava “push” obavijestima da dolaze direktno kupcu. To je jako važno jer čitanost poruka unutar aplikacije je 98% što čini snažan marketinški alat. Aplikacije su u svijetu postale glavni marketinški alat baš malim biznisima kao što su kafići, restorani, diskoteke, hosteli, odvjetnički uredi te zdrastvene klinike.Javite nam se i zatražite besplatnu procjenu!