NEMATE MOBILNU APLIKACIJU? Preuzmite e-vodič i saznajte zašto bi je trebali imati!

Vodič
  Kvaka25   svi. 23, 2016   Nekategorizirano   Komentari isključeni za NEMATE MOBILNU APLIKACIJU? Preuzmite e-vodič i saznajte zašto bi je trebali imati!

NEMATE MOBILNU APLIKACIJU?
Vaši kupci su mobilni. Koriste tablete, smartphone i laptope 24/7.

Puno ljudi s kojima razgovaramo o mobilnim aplikacijama se zbune i misle da su aplikacije rezervirane samo za velike tvrtke i divovske korporacije.

Istina je da ima mjesta za mobilne aplikacije u gotovo svakom poslu.
Sve što morate učiniti je prošetati se niz glavnu ulicu u svom najbližem gradu i odmah će vam biti jasno.

Sad razmislite o tome kako bi Vi mogli koristiti vašu mobilnu aplikaciju za svoje poslovne svrhe. Siguran sam da neće proći dugo vremena prije nego li se sjetite nekoliko stvari koje bi mogli raditi.

Razmislite o restoranima koji bi mogli koristiti mobilnu aplikaciju da se naručite i rezervirate stol i pogledajte njihov jelovnik…ili naručite dostavu.

Sve više popularnih restorana i kafića imaju izrađene mobilne aplikacije za restorane i barove. Gosti koji su u potrazi za informacijama-koji restoran ili bar posjetiti?, putem interneta, postat će vaši gosti. Današnji pametni mobilni telefoni su postali sastavni dio naših života i to iz više razloga: u njima se nalaze naši osobni podaci, kontakti, poruke, privatne fotografije, brojevi bankovnih računa, te razne mobilne aplikacije kojima se korisnici služe, da bi im olakšale svakodnevni život.
Poznato je da veliki broj ljudi, smartphone-e tzv. pametne telefone ne ispušta iz ruku. Upravo zbog toga, mobilne aplikacije za restorane i barove postaju sve zanimljivije i u ulozi marketinškog oglašavanja.

Pokrenuli ste svoj vlastiti posao u ugostiteljstvu i otvorili restoran o kojem ste oduvijek sanjali. Iako ste uložili mnogo novca i truda prilikom izgradnje i uređivanja i u konačnici ste više nego zadovoljni rezultatom.

Zaposlili ste ljubazno i vrijedno osoblje, te se osobno potrudili, da svaki detalj u objektu bude upravo onakav, kakvog ste ga i zamislili. Kada je gotov prvi korak, stignete do točke, gdje vaš objekt želite predstaviti u najboljem svijetlu i kao takav, prezentirati potencijalnim gostima.

Vizitke i flajeri su spremni, web stranica je gotova, kreirani su i profili na svim popularnim društvenim mrežama…odlično, tako i treba! Ali sebi postavljate pitanja: „Što je to još popularno u današnjem svijetu ugostiteljskog marketinga što donosi i profit”?
Što još mogu napraviti i kako da se izdvojim i djelujem autentično pored svih
ostalih ugostiteljskih objekata u blizini? Ako želite uspješno poslovati, vaši potencijalni gosti vas trebaju i traže na internetu. Zašto vas ne bi tražili direktno sa svoga telefona?

Za više informacija…unesite vaš mail i preuzmite besplatni Kvaka25™ vodič!

Unesite Vašu e-mail adresu kako bi preuzeli Kvaka25™ Vodič kroz mobilne aplikacije za restorane i barove