Što je to internet marketing i trebam li se oglašavati na internetu?

internet marketing
  Kvaka25   lip 01, 2015   Nekategorizirano   Komentari isključeni za Što je to internet marketing i trebam li se oglašavati na internetu?

Internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem interneta. Najpopularniji alati su Google AdWords, Facebook Ads i SEO. Jedna od najvećih prednosti su ciljano prikazivanje oglasa upravo tamo gdje potencijalni kupci traže vašu uslugu ili proizvod. To znači da u slučaju da imate restoran ili frizerski salon kada netko upiše pojam “gdje pojesti” ili “gdje se ošišati u zagrebu” vaš oglas se prikazuje prvi točno onome tko taj pojam i traži. Oglasi se prikazuju na googlu i svim najpopularnijim portalima, a plaćate tek kada kupac klikne na vaš oglas.

Jeste li znali da 93% svih odluka o kupnji počinje pretraživanjem na internetu? Internet marketing je najjeftiniji i najučinkovitiji oblik digitalnog marketinga. Dobivamo svakodnevno pisma kupaca koji su oduševljeni porastom korisnika i kupaca njihovih usluga, a sve zahvaljujući našim stručnjacima koji za vas osmišljavaju ubojito učinkovite oglase i upravljaju cijelim vašim oglašavanjem. Vi se posvetite vašim klijentima, a mi ćemo se pobrinuti da vas oni pronađu na internetu. Zatražite besplatnu procjenu i ponudu odmah!